Skip to content

Over ons

Wij zijn Fiducia

Even voorstellen: wij zijn Fiducia Personeelsdiensten. Met ons uitzendbureau zijn we actief in de horeca- en festivalbranche. Ons hechte en gezellige team heeft sinds 2018 al heel wat diensten in de horeca en op festivals gedraaid. En altijd met plezier!

Kom je voor ons werken, dan kan je rekenen op net dat beetje extra persoonlijke aandacht, de leukste diensten (die je zelf uitkiest) en gezellige uitjes. Samen maken we er een feestje van!

Voor onze opdrachtgevers doen wij ons uiterste best om altijd en overal het beste horeca- en festivalpersoneel te leveren. En dat tegen de gunstigst denkbare tarieven. U kunt op ons rekenen!

Meet the team

Bij Fiducia hebben we een jong, hecht en gedreven team. Samen met onze medewerkers werken we er iedere dag hard voor om onze opdrachtgevers met raad en daad bij te staan en de best mogelijke service te bieden. 

Daar hoort een optimale bereikbaarheid bij, dus zijn we 365 dagen per jaar, 12 uur per dag bereikbaar voor onze medewerkers en opdrachtgevers. Omdat we bij Fiducia met een klein team werken, ben je bij ons geen nummer of zomaar een medewerker. Persoonlijk contact vinden wij heel belangrijk. We kennen daarom iedereen bij naam en behandelen je met respect.

Chayenne van Griensven

Yessica van Griensven

Tom Lighthart

Dylana de Jong

Wil jij ook deel uit maken van ons team?

Even terug in de tijd...

We hoeven voor de geschiedenis van Fiducia weliswaar niet heel ver terug te gaan in de tijd, maar het is wel de moeite waard! In 2018 startten wij, Chayenne en Yessica, met Fiducia Personeelsdiensten, nadat we in de voorafgaande jaren samen al de nodige ervaring hadden opgedaan in de horeca- en festivalbranche. Zo reisden we met onze poffertjeskraam het hele land door om bezoekers van festivals en kermissen blij te maken met oud-Hollandse poffertjes. Ook hebben we meerdere lunchrooms gerund, waaronder het Broodhuys, je weet wel, die van die overheerlijke broodjes.

De oorsprong van Fiducia ligt in een Ouddorpse strandtent. Af en toe namen we een paar vriendinnen mee naar de diensten die we daar draaiden. Samen zorgden we ervoor dat deze diensten goed en vlot verliepen. Dat bleef niet onopgemerkt. De uitvragen stroomden binnen en wij wisten dat we hier iets mee moesten doen. En tadaa! Fiducia personeelsdiensten was geboren. Sindsdien weten vele restaurants, cateraars en grote festivals de weg naar ons te vinden.

Al sinds het begin in 2018 staan wij, wat werk betreft, voor 3 dingen. Vertrouwen (Fiducia is immers Latijns voor vertrouwen) hard werken en gezelligheid. Samen klaren we elke klus. Daar hebben we alle fiducie in!

Aanmeldingsformulier