Skip to content

Solliciteren

Stop met zoeken! De leukste (bij)baan vind je hier

Bij Fiducia willen we graag dat je je helemaal op je plek voelt op je werk. Dus, ben jij gek op muziek? Ga dan lekker bier tappen op één van de grote festivals en geniet van de sfeer. Of zie jij jezelf wel hapjes uitserveren bij een bijzonder event of bij een gezellige bruiloft? Dan kun je zo aan de slag bij verschillende opdrachtgevers.

Werken waar en wanneer jij wilt!

Ben je even druk met school, of heb je juist wat tijd over om extra diensten te draaien? Geen punt. Bij ons kies je helemaal zelf waar en wanneer je werkt. In onze speciale planningsapp zie je op je telefoon alle openstaande diensten en kan je jezelf direct inplannen. Ideaal toch?!

Maak vrienden bij Fiducia!

“Because life is better with friends”

Als je bij Fiducia komt werken, maak je in no-time nieuwe vrienden. Omdat we met een klein en hecht team werken, zul je tijdens je diensten vaak dezelfde gezichten tegenkomen. Zo raak je snel op je collega’s ingespeeld en dat is extra fijn voor de werksfeer! Het is vaak hard werken samen, maar daar krijg je veel voor terug. Wist je trouwens dat we bij Fiducia regelmatig leuke borrels en gezellige uitjes organiseren? Een mooie kans om nog meer toffe collega’s te ontmoeten.

Werken met je vrienden

Maar het kan nog beter! Bij ons heb je namelijk de mogelijkheid om samen met je vrienden een dienst te draaien. Samen knallen op de leukste klussen. En het verdient ook nog eens goed! Een win-win situatie, ja toch? Heb jij een vriend(in) die nog aan het werk is in een supermarkt? Neem hem of haar gezellig mee naar je eerstvolgende dienst en laat zien hoe leuk en gezellig werken voor Fiducia is!

Wat collega's zeggen over Fiducia

FotoLuuk
Ik ben dit jaar begonnen bij Fiducia, waar ik snel stappen heb kunnen maken om de leukste bijbaan van Nederland te krijgen. Als barhoofd heb ik deze zomer vele festivals gedraaid waar ik met de leukste mensen een team heb mogen vormen. Het leukste van mijn werk vind ik de mensen waar ik mee samenwerk en de mooie festivals waar ik kan werken. Hopelijk zie ik je snel bij het volgende feestje!
Luuk Joosten
Barhoofd
FotoNoa
Hi! Mijn naam is Noa en ik ben al bijna 2 jaar werkzaam bij Fiducia. Wat ik zo leuk vind aan Fiducia is dat je je eigen diensten en tijden kunt inplannen. Het werk is divers, zo sta je de ene dag in een restaurant, dan weer op een bruiloft en de andere keer sta je bijvoorbeeld op een festival! Wat mijn persoonlijke favoriet is aan Fiducia, is dat je bijna altijd met je vrienden kan werken! En wie wilt nu niet met zijn vrienden samen een leuke dienst draaien?
Noa Deering
Wijkloper
FotoThomas
Ik werk bij Fiducia omdat ik de flexibele werktijden heel fijn vind. Het is altijd gezellig tijdens werk met een leuke groep leeftijdsgenoten. Bij Fiducia wordt naast leuke diensten voor personeel ook wel eens een borrel georganiseerd. De sfeer is zo fijn en je wordt altijd netjes behandeld. Hierom werk ik met veel plezier bij Fiducia!
Thomas Boogert
Festivalmedewerker
FotoIlona
Was ik zo tof aan Fiducia vind, is dat je kunt werken waar en wanneer je wilt. Iedere dag, of net zoals ik enkel 2 dagen in de week. De betaling is altijd op tijd en je wordt goed geholpen, zelfs buiten kantoortijd. Het kantoorpersoneel is super vriendelijk en op de vloer werk ik met alleen maar leuke en gemotiveerde collega’s
Ilona Roelofs
Gastvrouw

Waarom Fiducia het leukste bedrijf is om voor te werken

We kunnen je heel veel redenen geven waarom wij het leukste bedrijf zijn om voor te werken, maar we noemen even de belangrijkste:

  • Wij zijn heel flexibel; bij ons bepaal je zelf waar, met wie en wanneer je wilt werken
  • Bij Fiducia ontvang je een goed salaris, omdat jij dat verdient!
  • We vieren regelmatig samen een gezellig feestje; hapjes & drankjes op onze kosten
  • Persoonlijk contact vinden wij heel belangrijk, je kunt ons dan ook zo goed als altijd bereiken
  • Kies uit een heel divers aanbod van diensten; zo wordt je werk nooit saai
  • Je kunt bij ons gratis trainingen en cursussen volgen

Lijkt het jou ook wel wat om voor ons te komen werken? Super! Maak er meteen werk van en schrijf je in!

Hoe kan je je inschrijven?

01

Aanmelden
Meld je aan op onze website

02

Sollicitatie
Kom op sollicitatiegesprek of maak kennis met ons via een videocall

03

Profiel
Maak je profiel aan

04

Klus
Vind jouw klus en ga aan de slag

Solliciteer

Aanmeldingsformulier