Skip to content

Werkgevers

Personeel gezocht = personeel gevonden

Heeft u met spoed extra handen in de bediening nodig bij een groot evenement, kunt u af en toe wel wat extra, goed opgeleide invallers gebruiken in uw horecabedrijf, of heeft u structureel enthousiaste mensen nodig die ook na het hoogseizoen blijven? Onze medewerkers staan voor u klaar!

Bij Fiducia Personeelsdiensten kunt u terecht voor representatief en gemotiveerd horeca- en festivalpersoneel. Wij doen altijd een stap extra om aan uw personeelsvraag te voldoen. En dat tegen de best denkbare tarieven. Alles wat u hoeft te doen, is uw uitvraag bij ons neer te leggen!

Waarom Fiducia?

Fiducia is een uitzendbureau voor horeca- en festivalpersoneel, waar we met een gedreven en ervaren team elke dag hard werken om onze opdrachtgevers aan de beste kandidaten te koppelen. En daar zijn we goed in!

Persoonlijk contact is voor ons enorm belangrijk. We zijn er dan ook trots op dat we iedereen, zowel onze opdrachtgevers, als onze uitzendkrachten, bij naam kennen. Maakt u gebruik van de diensten van Fiducia, dan scheelt u dat veel tijd en zorgen. We ondersteunen u met uw personeelszaken, tot in de kleinste details. Zo houdt u tijd over om te doen waar u goed in bent: ondernemen!

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Waar kunnen we u bij helpen?

Bij Fiducia staan we altijd voor u klaar en we kunnen snel handelen wanneer dat nodig is. Heeft u op korte termijn nog extra medewerkers nodig voor een evenement of festival of komt u door ziekte ineens mensen tekort in de bediening in uw restaurant? Geen punt, wij schieten te hulp!

Of het nu gaat om een klein diner waarbij aandacht voor de gast voorop staat, of juist om een evenement waarbij snel en efficiënt werken van belang is. Eenmalig of juist voor een langere periode; alles is mogelijk.

Wij nemen u zoveel mogelijk werk uit handen; van werving en training tot de administratie. De contracten, salarissen, vakantiedagen en afhandeling van eventuele ziektemeldingen van onze uitzendkrachten regelen wij.

Heeft u versterking nodig?

Heeft u versterking nodig? Fiducia heeft de mensen die u zoekt. Laat het ons weten door het formulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Liever direct iemand spreken? Bel dan naar 010-3045195.

Neem contact met ons op

Aanmeldingsformulier